2011 szeptember 01. (csütörtök) 11:51   
Horoszkóp 2015 - Éves horoszkóp 2015-re: lesz-e világvége 2015-ben?
Életmód

Horoszkóp 2015 - Éves horoszkóp 2015-re: lesz-e világvége 2015-ben? A 2015-es évről rengeteg tévhit kering, ezeket megpróbáljuk most eloszlatni. Olvassátok el a 2015-es horoszkópunkat. Nagy dilemma az is, hogy lesz-e 2015-ben világvége? Az alábbi 2015-es éves horoszkópból kiderül, hogy a csillagjegyekre milyen esztendő vár 2015-ben.

Kos horoszkóp 2015

2015 a kosoknak új kezdet lesz. A munka lesz előtérben egész évben, aminek családja nem fog örülni. Anyagilag stabilizálni fogja magát és egyre több ötlete támad, amit megpróbál majd meg valósítani. Nagyon figyelmesnek kell lennie, ha nem szeretné, hogy a befektetései negatív eredménnyel záruljanak. Vigyázzon a hamis baráti tanácsokkal, mert sok irigy emberrel fog találkozni. 2015-ben különösen a szeptemberi és októberi hónapokban legyen elővigyázatos és figyeljen a meggondolatlan lépésekre.

Bika horoszkóp 2015

2015-ben ön is a munkával és a pénzkeresettel lesz elfoglalva, hiszen a tavalyi év nem volt túlságosan sikeres a ön számára. Azért ne hajtsa túl magát, mert a sok idegeskedés akár betegségeket is előidézhet. A nyugodt évkezdés ellenére, az év második fele szokatlanabbnál, szokatlanabb eseményeket tartogat. A partnerével való kapcsolat nem lesz olyan felhőtlen, mint amilyennek szeretné, habár mindent megtesz a konfliktusok enyhítésére, de úgy tűnik, semmi sem segít. Az érzelmi téren való várakozás egészen év végéig kíséri, de akkor végre enyhülést és örömöt hoz majd.

Ikrek horoszkóp 2015

A 2011-es év elég zűrös volt az ön számára. De 2015-ben a kemény munka végre meghozza a gyümölcseit, ami büszkeséggel tölti el. Már az első hónapban új megbízásokat kaphat, annak jeleként, hogy elismerik eddigi munkáját és értékelik fáradalmaidat. A munka folytatódik, de mellette több ideje jut a lazításra is. Hétvégén pihenjen többet és foglalkozzon a családjával.

Rák horoszkóp 2015

Túl sok újévi fogadalmat tett, aminek jó részét nem fogja betartani. Anyagi helyzete 2015-ben nem fog változni, de ez nem bosszantja. Évközben több nehéz helyzettel kell majd szembenéznie, és csak nagy erőfeszítések árán lesz képes helyreállítani a dolgokat. Próbálja meg a dolgok pozitív oldalát nézni, akkor könnyebben túljut a nehézségeken is, és a megpróbáltatások is inkább csak kihívásnak fognak tűnni. Ebbe az évebn sokkal inkább a párkapcsolat fog előtérbe kerülni. Éppen ezért foglalkozzon többet a külsejével, mert 2015-ben végre beköszönt a nagy szerelem.

Oroszlán horoszkóp 2015

2015-ben megpróbál még többet dolgozni, hogy stabilizálja anyagi helyzetét. Ebben az évben lesznek elégedetlenségek és sikerek egyaránt, és ezt egy igazi Oroszlán nem mindig viseli jól. Olykor gyakoriak lehetnek a munkahelyi feszültségek, máskor meg mindenki a tehetségét méltatja. Túljutott egy korábbi párkapcsolati krízisen és ez nagyban hozzájárul a munka könnyedebb végzéséhez is.

Szűz horoszkóp 2015

2015 lesz az az év, amikor új munkahely után néz. Változtatásra van szüksége. Emiatt anyagilag 2015 első fele nehéz lesz az ön számára. De ne adja fel az év második felében minden rendbe fog jönni. Optimista és magabiztos beállítottsága jó útra tereli az életében folyó eseményeket . Minden, amibe belevág, könnyedén sikerül és siker koronázza tetteit.

Mérleg horoszkóp 2015

2015 önnek a változás éve lesz, hiszen anyagi helyzete teljesen rendbe fog jönni. Boldog lesz, hiszen nagyon sok adósságot halmozott fel a tavalyi évben. A munkahelyén új kihívásokkal kell szembenéznie, de szerencsére szükség van a csapatban egy olyan személyre, aki érzelmileg és értelmileg is megfelelően mérlegel. Különösebb problémáktól mentesnek ígérkezik az év, amelyben ha nem is lesz mindig virágzó az anyagi helyzete, mindig megtalálja majd a saját számítását, gondolkozzon mindig előre.

Skorpió horoszkóp 2015

A türelemre nagy szüksége lesz a 2015-es évben. A dolgok jól alakulhatnak az ön számára, de nem mindig akkor, amikor szeretné, így az idő nem lesz mindig segítségére. Sokszor fáradtnak érzi magát és legszívesebben nem is menne be a munkahelyére. Mivel anyagi helyzete nem túl rózsás ezért muszáj lesz összeszednie magát. Főnöke új feladatokkal bízza meg, ami a plusz leterheltség miatt nem tesz jót önnek. Ebben az évben sokszor lesz kedvetlen és fáradékony. Viszont nyári szabadsága feltölti majd energiával és szeptemberre összeszedi magát. Az év második felében egy üzleti lehetőség adódik az ön számára, amelyben egy régi barátja lehet segítségére. Ezt a váratlan lehetőséget érdemes lesz jól megfontolni, mert kihat a jövőjére.

Nyilas horoszkóp 2015

Megérdemli a hosszú pihenőt a 2015-es év elején, hiszen a tavalyi évben elegendő pénzt félretett. A munkahelyén előléptetésben fogják részesíteni és ezzel még jobban meg tudja stabilizálni magát. De az ön számára nagyon sértő, ha a szavahihetőségét kérdőjelezik meg, ilyenkor arra sincs tekintettel, ha a vitapartneréhez hosszú évek barátsága köti. A közelében lévő emberek és munkatársak hazugságai és intrikái csalódást okoznak az év második felében. Ezekben a váratlan szituációkban a legfontosabb tanulság az, hogy nem az az erősebb, aki a hangosabb.

Bak horoszkóp 2015

2015-ben sokat és sokfelé fog utazni a munkájából kifolyólag, rengeteg elintéznivaló és tárgyalás vár önre. A munka után este alig várja, hogy hazaérjen. Ne merítse ki teljesen magát, ha lehet. A jó közérzet és munkahelyi aktivitás ellenére, egészségügyi szinten nem lesz a legjobb passzban. Szentelje hétvégéjét a pihenésnek. Anyagilag stabil lábakon áll ezért próbáljon meg több kisebb szabadságot beiktatni évközben, hogy jobban kipihenj magát.

Vízöntő horoszkóp 2015

A 2015-es év első hónapjai feszültségben fognak eltelni, de ez az év a szerelem éve is lesz. Alkalma lesz különböző tevékenységekben részt venni, amelyek nagy örömöt szereznek majd önnek, főleg a januári, augusztusi és szeptemberi hónapokban. Nagyon sok mindent meg szeretne valósítani, de mielőtt dönt, kérdezze meg barátait és családtagjait is. Agyagi helyzete stabil ebben az évben is, de ön többre vágyik. Néhány kellemetlenség felbukkanhat az év utolsó heteiben, amikor a környezettel való kommunikáció nem fog túl jól alakulni. Ebben a periódusban nem ajánlatos semmilyen dokumentumot aláírni.

Halak horoszkóp 2015

2015 boldogabb időszak lesz az életében anyagilag is és erkölcsileg is. A tavalyi év kisebb sikerekben bővelkedett, de ettől ön nem lett boldogabb, végre ki szeretne teljesedni. Az évben számos problémával kell megküzdenie, amelyekből egyesek még a múlt évből várnak megoldásra. Erőfeszítésekre lesz szüksége, ám egyúttal sikeres megoldásokat talál majd, amelyek orvosolják problémái nagy részét, így az év végén boldogan és megnyugodva várhatja majd az ünnepeket.