2011 szeptember 01. (csütörtök) 11:51   
Horoszkóp 2015 - Éves horoszkóp 2015-re: lesz-e világvége 2015-ben?
Életmód

Horoszkóp 2015 - Éves horoszkóp 2015-re: lesz-e világvége 2015-ben? A 2015-es évről rengeteg tévhit kering, ezeket megpróbáljuk most eloszlatni. Olvassátok el a 2015-es horoszkópunkat. Nagy dilemma az is, hogy lesz-e 2015-ben világvége? Az alábbi 2015-es éves horoszkópból kiderül, hogy a csillagjegyekre milyen esztendő vár 2015-ben.

Kos horoszkóp 2015

2015 a kosoknak új kezdet lesz. A munka lesz előtérben egész évben, aminek családja nem fog örülni. Anyagilag stabilizálni fogja magát és egyre több ötlete támad, amit megpróbál majd meg valósítani. Nagyon figyelmesnek kell lennie, ha nem szeretné, hogy a befektetései negatív eredménnyel záruljanak. Vigyázzon a hamis baráti tanácsokkal, mert sok irigy emberrel fog találkozni. 2015-ben különösen a szeptemberi és októberi hónapokban legyen elővigyázatos és figyeljen a meggondolatlan lépésekre.

Bika horoszkóp 2015

2015-ben ön is a munkával és a pénzkeresettel lesz elfoglalva, hiszen a tavalyi év nem volt túlságosan sikeres a ön számára. Azért ne hajtsa túl magát, mert a sok idegeskedés akár betegségeket is előidézhet. A nyugodt évkezdés ellenére, az év második fele szokatlanabbnál, szokatlanabb eseményeket tartogat. A partnerével való kapcsolat nem lesz olyan felhőtlen, mint amilyennek szeretné, habár mindent megtesz a konfliktusok enyhítésére, de úgy tűnik, semmi sem segít. Az érzelmi téren való várakozás egészen év végéig kíséri, de akkor végre enyhülést és örömöt hoz majd.

Ikrek horoszkóp 2015

A 2011-es év elég zűrös volt az ön számára. De 2015-ben a kemény munka végre meghozza a gyümölcseit, ami büszkeséggel tölti el. Már az első hónapban új megbízásokat kaphat, annak jeleként, hogy elismerik eddigi munkáját és értékelik fáradalmaidat. A munka folytatódik, de mellette több ideje jut a lazításra is. Hétvégén pihenjen többet és foglalkozzon a családjával.

Rák horoszkóp 2015

Túl sok újévi fogadalmat tett, aminek jó részét nem fogja betartani. Anyagi helyzete 2015-ben nem fog változni, de ez nem bosszantja. Évközben több nehéz helyzettel kell majd szembenéznie, és csak nagy erőfeszítések árán lesz képes helyreállítani a dolgokat. Próbálja meg a dolgok pozitív oldalát nézni, akkor könnyebben túljut a nehézségeken is, és a megpróbáltatások is inkább csak kihívásnak fognak tűnni. Ebbe az évebn sokkal inkább a párkapcsolat fog előtérbe kerülni. Éppen ezért foglalkozzon többet a külsejével, mert 2015-ben végre beköszönt a nagy szerelem.

Oroszlán horoszkóp 2015

2015-ben megpróbál még többet dolgozni, hogy stabilizálja anyagi helyzetét. Ebben az évben lesznek elégedetlenségek és sikerek egyaránt, és ezt egy igazi Oroszlán nem mindig viseli jól. Olykor gyakoriak lehetnek a munkahelyi feszültségek, máskor meg mindenki a tehetségét méltatja. Túljutott egy korábbi párkapcsolati krízisen és ez nagyban hozzájárul a munka könnyedebb végzéséhez is.

Szűz horoszkóp 2015

2015 lesz az az év, amikor új munkahely után néz. Változtatásra van szüksége. Emiatt anyagilag 2015 első fele nehéz lesz az ön számára. De ne adja fel az év második felében minden rendbe fog jönni. Optimista és magabiztos beállítottsága jó útra tereli az életében folyó eseményeket . Minden, amibe belevág, könnyedén sikerül és siker koronázza tetteit.

Mérleg horoszkóp 2015

2015 önnek a változás éve lesz, hiszen anyagi helyzete teljesen rendbe fog jönni. Boldog lesz, hiszen nagyon sok adósságot halmozott fel a tavalyi évben. A munkahelyén új kihívásokkal kell szembenéznie, de szerencsére szükség van a csapatban egy olyan személyre, aki érzelmileg és értelmileg is megfelelően mérlegel. Különösebb problémáktól mentesnek ígérkezik az év, amelyben ha nem is lesz mindig virágzó az anyagi helyzete, mindig megtalálja majd a saját számítását, gondolkozzon mindig előre.

Skorpió horoszkóp 2015

A türelemre nagy szüksége lesz a 2015-es évben. A dolgok jól alakulhatnak az ön számára, de nem mindig akkor, amikor szeretné, így az idő nem lesz mindig segítségére. Sokszor fáradtnak érzi magát és legszívesebben nem is menne be a munkahelyére. Mivel anyagi helyzete nem túl rózsás ezért muszáj lesz összeszednie magát. Főnöke új feladatokkal bízza meg, ami a plusz leterheltség miatt nem tesz jót önnek. Ebben az évben sokszor lesz kedvetlen és fáradékony. Viszont nyári szabadsága feltölti majd energiával és szeptemberre összeszedi magát. Az év második felében egy üzleti lehetőség adódik az ön számára, amelyben egy régi barátja lehet segítségére. Ezt a váratlan lehetőséget érdemes lesz jól megfontolni, mert kihat a jövőjére.

Nyilas horoszkóp 2015

Megérdemli a hosszú pihenőt a 2015-es év elején, hiszen a tavalyi évben elegendő pénzt félretett. A munkahelyén előléptetésben fogják részesíteni és ezzel még jobban meg tudja stabilizálni magát. De az ön számára nagyon sértő, ha a szavahihetőségét kérdőjelezik meg, ilyenkor arra sincs tekintettel, ha a vitapartneréhez hosszú évek barátsága köti. A közelében lévő emberek és munkatársak hazugságai és intrikái csalódást okoznak az év második felében. Ezekben a váratlan szituációkban a legfontosabb tanulság az, hogy nem az az erősebb, aki a hangosabb.

Bak horoszkóp 2015

2015-ben sokat és sokfelé fog utazni a munkájából kifolyólag, rengeteg elintéznivaló és tárgyalás vár önre. A munka után este alig várja, hogy hazaérjen. Ne merítse ki teljesen magát, ha lehet. A jó közérzet és munkahelyi aktivitás ellenére, egészségügyi szinten nem lesz a legjobb passzban. Szentelje hétvégéjét a pihenésnek. Anyagilag stabil lábakon áll ezért próbáljon meg több kisebb szabadságot beiktatni évközben, hogy jobban kipihenj magát.

Vízöntő horoszkóp 2015

A 2015-es év első hónapjai feszültségben fognak eltelni, de ez az év a szerelem éve is lesz. Alkalma lesz különböző tevékenységekben részt venni, amelyek nagy örömöt szereznek majd önnek, főleg a januári, augusztusi és szeptemberi hónapokban. Nagyon sok mindent meg szeretne valósítani, de mielőtt dönt, kérdezze meg barátait és családtagjait is. Agyagi helyzete stabil ebben az évben is, de ön többre vágyik. Néhány kellemetlenség felbukkanhat az év utolsó heteiben, amikor a környezettel való kommunikáció nem fog túl jól alakulni. Ebben a periódusban nem ajánlatos semmilyen dokumentumot aláírni.

Halak horoszkóp 2015

2015 boldogabb időszak lesz az életében anyagilag is és erkölcsileg is. A tavalyi év kisebb sikerekben bővelkedett, de ettől ön nem lett boldogabb, végre ki szeretne teljesedni. Az évben számos problémával kell megküzdenie, amelyekből egyesek még a múlt évből várnak megoldásra. Erőfeszítésekre lesz szüksége, ám egyúttal sikeres megoldásokat talál majd, amelyek orvosolják problémái nagy részét, így az év végén boldogan és megnyugodva várhatja majd az ünnepeket.

 

BKV bérletárak 2013: felnőtt bérlet, nyugdíjas bérlet és diákbérletek ára 2013-tól
admin

BKV bérletárak 2013: felnőtt bérlet, nyugdíjas bérlet és diákbérletek ára 2013-tól. Minden BKV bérlettípus ára emelkedik 2013. január 1-től Budapesten. A BKK-tarifák 7,9 százalékos emelésével, valamint a főváros és a kormány forrásainak felhasználásával 2013-ban is finanszírozható marad a budapesti közösségi közlekedés - m [ ... ]


Áfaemelés 2013: 28 százalékos áfa jöhet 2013-tól az IMF-hitelért cserébe?
admin

Áfaemelés 2013: 28 százalékos áfa jöhet 2013-tól az IMF-hitelért cserébe? A kormány új megszorító csomagjában várhatóan az áfa 28 százalékra való megemelése is szerepel majd a kiszivárgott hírek szerint, a korábban beígért pedagógus-életpályamodell elhalasztása mellett. A legsimább utat akkor választja a kormány, ha a százmi [ ... ]


Android játékok letöltése ingyen - TOP 20 Android játék a Google Play Áruházból
admin

Android játékok letöltése ingyen - TOP 20 Android játék a Google Play Áruházból, korábbi nevén az Android Marketből. Töltsd le ingyen a legjobb androidos játékokat és alkalmazásokat! Android games download - Android játékok ingyenes letöltése: hogyan lehet könnyen és gyorsan letölteni játékokat Androidra?


Hogyan függ össze az IQ a boldogsággal?
admin

Hogyan függ össze az IQ a boldogsággal? Az intelligencia, pontosabban a mérőszámának tekintett IQ (intelligenciahányados) és a boldogság közti kapcsolatot keresve brit kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy boldogtalanabbak az alacsonyabb IQ-jú emberek.


A Holdon túl létesülő amerikai űrállomást tervez a NASA?
admin

A Holdon túl létesülő amerikai űrállomást tervez a NASA? A Holdon túl létesülő űrállomás lehetőségét fontolgatják a NASA illetékesei az Orlando Sentinel napilap értesülései szerint.


Korkedvezményes nyugdíj 2013: mikor vezetik be a korkedvezményes nyugdíjak új rendszerét?
admin

Korkedvezményes nyugdíj 2013: mikor vezetik be a korkedvezményes nyugdíjak új rendszerét? A kormány a teljes korkedvezményes nyugdíjrendszert átalakítja, vagyis a nyugdíjváltozásra tett korábban ígéretet. A kormány nem tartja be saját vállalását, amely szerint ez év június 30-ig kidolgozza a korkedvezményes nyugdíjak új rendszerét [ ... ]


Ötszáz millió felett az androidos okostelefonok száma
admin

Ötszáz millió felett az androidos okostelefonok száma. Átlépte az 500 milliót az Android operációs rendszer aktiválásainak száma - közölte blogján Hugo Barra, a Google Android termékfejlesztési igazgatója.


Nyugdíj 2013-2014: egységes uniós nyugdíjkorhatár és nyugdíjrendszer jöhet
admin

Nyugdíj 2013-2014: egységes uniós nyugdíjkorhatár és nyugdíjrendszer jöhet akár már 2013-tól vagy 2014-től is az Európai Unió tagországaiban. A nyugdíjreformot már számos EU-tagországban megvalósították, és az Európai Bizottság a többieket is erre biztatja, a Brüsszel által idén megfogalmazott országspecifikus ajánlásokkal ös [ ... ]


Özvegyi nyugdíj 2013-2014: eltörlik az özvegyi nyugdíjak csökkentéséről szóló rendelkezést
admin

Özvegyi nyugdíj 2013-2014: eltörlik az özvegyi nyugdíjak csökkentéséről szóló rendelkezést. Nem csökken a felére az özvegyi nyugdíja azoknak, akik rokkantsági, illetve rehabilitációs ellátásban részesülnek, korábban pedig szociális járadékot kaptak, ha a parlament elfogadja Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter erről szóló,  [ ... ]


Dohánybolt pályázat 2013 - Trafik koncessziós pályázat 2013 a trafiktörvény alapján
admin

Nemzeti dohánybolt pályázat 2013 - Állami trafik koncessziós pályázat 2013 a trafiktörvény alapján. Sokan érdeklődnek, hogy kivel kell szerződést kötni, hogy dohányboltot üzemeltethessenek 2013-tól. A Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesülete nem tud koncessziós szerződést kötni, mint ahogy az önkormányzat sem dönthetett arról ki fo [ ... ]


Csehországban tilos a tömény szesz árusítása a piacokon és a kioszkokban; már 18 áldozat
admin

Csehországban tilos a tömény szesz árusítása a piacokon és a kioszkokban; már 18 áldozat. Betiltották a tömény szesz piaci és utcai árusítását, illetve kimérését csütörtökön Csehországban, miután a metilalkohol-mérgezés következtében meghalt személyek száma 18-ra emelkedett.


Elmarad a 21. őszi budapesti Lakásvásár
admin

Elmarad a 21. őszi budapesti Lakásvásár. Tíz év után először elmarad a szeptember 22-23-ra tervezett 21. őszi budapesti Lakásvásár kiállítás - közölte a Lakásvásár Kft. szerdán az MTI-vel.


Szocpol 2013: változtak a lakáscélú állami támogatások feltételei
admin

Szocpol 2013: változtak a lakáscélú állami támogatások feltételei - Szocpol igénylés feltételei 2013 január 1-től, szocpol kalkulátor 2013. Több rendeletet módosított a kormány az otthonteremtéssel kapcsolatban, a jogszabályok a Magyar Közlöny keddi számában jelentek meg.


Mérgezett vodkát ittak: tízre emelkedett a metilalkohol-mérgezés áldozatainak száma Csehországban
admin

Mérgezett vodkát ittak: tízre emelkedett a metilalkohol-mérgezés áldozatainak száma Csehországban. Tízre emelkedett szerda délelőttre a metilalkohol-mérgezés következtében meghalt személyek száma Morvaországban - közölte a cseh közszolgálati televízió.


BÉRKALKULÁTOR 2013 - Nettó bérkalkulátor 2013, szja adókalkulátor 2013
admin

BÉRKALKULÁTOR 2013 - Nettó bérkalkulátor 2013, szja adókalkulátor 2013. Számolja ki ön is nettó bérét a 2013. január 1-től érvényes új adószabályok alapján. Több százezer munkavállaló számára változik a nettó bér összege 2013-ban, hiszen életbe lépnek a kormány intézkedései, melyek a munkahelyteremtést segítik (Munkahelyv [ ... ]


Trafiktörvény 2013: cigaretta csak a dohányboltokban lesz kapható 2013. júliusától
admin

Trafiktörvény 2013: cigaretta csak a dohányboltokban lesz kapható 2013. júliusától. Állami monopólium lesz a dohánytermékek kiskereskedelme jövő év július 1-jétől, az állam koncessziós szerződéssel engedheti át az értékesítést az erre pályázóknak. A parlamentben kedden elfogadott trafiktörvény nagyjából hétezer dohánybolt l [ ... ]


Választási feliratkozás: 2013. szeptemberében indul a választási feliratkozás
admin

Választási feliratkozás: 2013. szeptemberében indul a választási feliratkozás. 2013. szeptember 1-jén indul majd az önkéntes feliratkozás a 2014-es választásra - közölte Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfőn, amikor újságírók előtt ismertette a választási eljárás tervezett változásait. Beszámolt arr [ ... ]


A Wizz Air fapados járatokat indít Kijevbe és Tel Avivba
admin

A Wizz Air fapados járatokat indít Kijevbe és Tel Avivba. Decembertől hetente háromszor Budapestről Kijevbe és Tel Avivba is repül a Wizz Air fapados légitársaság, miután a magyar légügyi hatóság által meghirdetett járatok indítási jogát határozatlan időre elnyerte; az új járatok évi 2 millió új utast hoznak - jelentette be Várad [ ... ]


Google hangalapú keresés Androidos mobilokon már magyarul is
admin

Google hangalapú keresés Androidos mobilokon már magyarul is. Elérhetővé vált a magyar hangalapú keresés az Android operációs rendszerű mobiltelefonok Google alkalmazásában, a program most már felismeri a magyar kézírást is - közölte a Google Magyarország pénteken az MTI-vel.


MINIMÁLBÉR 2013 - A minimálbér összege 2013-tól újra módosulni fog
admin

MINIMÁLBÉR 2013 - A minimálbér összege 2013-tól újra módosulni fog. 2013. január 1-től várhatóan az infláció mértékével fog nőni a minimálbér összege. Ha a kormány minden változtatást elfogad, akkor bevezethetik a szakmunkás minimálbért, a diplomás minimálbért és a pályakezdő minimálbért is.


Google Play Áruház AKCIÓ: játékok és alkalmazások fillérekért a Google akciójában
admin

Google Play Áruház AKCIÓ: játékok és alkalmazások fillérekért a Google akciójában. A nyár végén a Google is akciót indított, a Google Play Áruház alkalmazásboltjában. Összesen 16 prémium minőségű játékot és más mobilos szoftvert lehet rendkívüli Google kedvezménnyel megvásárolni.


ÁRKÁD 2 nyitás 2013. márciusában: az ország legnagyobb bevásárlóközpontja lesz a budapesti Árkád
admin

ÁRKÁD 2 nyitás 2013. márciusában: az ország legnagyobb bevásárlóközpontja lesz a budapesti Árkád. Márciusra elkészül az Örs vezér terén a 20 ezer négyzetméteres Árkád 2 bevásárlóközpont, jövő szeptemberre pedig megújul a 2002-ben átadott Árkád 1, így ezek együttesen a 68 ezer négyzetméteres bérbe adható kereskedelmi ter [ ... ]


Szeptember 8-tól utazhatunk Alstom metrókocsikkal a 2-es metró vonalán
admin

2012. szeptember 8-tól utazhatunk Alstom metrókocsikkal a 2-es metró vonalán. A tervek szerint szeptember 7-én áll forgalomba az első Alstom-metrószerelvény a 2-es vonalon, az utasok pedig szeptember 8-tól használhatják majd - tudta meg két egymástól független, az ügyet jól ismerő forrásból csütörtökön az MTI. Ezt követően havonta  [ ... ]


SZIGET 2012 élő online közvetítés a YouTube-on!
admin

SZIGET 2012 élő online közvetítés a YouTube-on! Élőben közvetíti a jubileumi 20. Szigetet a világ legnagyobb videomegosztó portálja, a YouTube, így a világ bármely pontján, akár mobiltelefonról is követhető lesz az esemény - közölte a Google Magyarország csütörtökön az MTI-vel.


Google Nexus 7 Magyarországon: 90 ezer forint lesz a Google Nexus 7 ára
admin

A Google Nexus 7 táblagép 2012. szeptembertől kapható lesz Magyarországon is. Várhatóan 90 ezer forint lesz az Asus által gyártott 16 GB-os Google Nexus 7 ára - értesült hivatalos forrásból az Origo.


Egyesülhet augusztus végéig a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria
admin

Egyesülhet augusztus végéig a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria. Elhárult az utolsó akadály a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria augusztus végéig történő egyesítésének útjából azzal, hogy a kormány 110 millió forint átcsoportosítását rendelte el a Nemzeti Galéria likviditási helyzetének rende [ ... ]


Mesterségek Ünnepe 2012 program: a ritka mesterségek lesznek idén a Mesterségek Ünnepe főszereplői
admin

Mesterségek Ünnepe 2012 program: a ritka mesterségek lesznek idén a Mesterségek Ünnepe főszereplői. A régi, ritka mesterségek lesznek a főszereplői az idei, 26. Mesterségek Ünnepének, amelyet augusztus 17. és 20. között rendeznek meg a Budavári Várban.


Google Build: építsd fel saját Lego játékodat!
admin

Google Build: építsd fel saját Lego játékodat! A Google és a Lego közös ötleteként a Chrome böngésző segítségével bárki felépítheti saját Lego játékát. Egy 32x32-es Lego táblát kapunk a Chrome böngészőnkbe a Google Build-ben, ahol kedvünkre alkothatunk és építkezhetünk úgy, mint az igazi legóval gyerekkorunkban.


BKV hajó menetrend, BKV hajó jegyárak és BKV hajó útvonal a Dunán
admin

BKV hajó menetrend, BKV hajó jegyárak és BKV hajó útvonal a Dunán: utazzon BKV hajóval a munkába! Új, menetrend szerinti hajójáratok indulnak július 1-jén Budapesten a Haller utcától az újpesti Árpád útig, illetve a Kopaszi-gáttól a Római-partig. Budapest Főváros Önkormányzata, a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV Zrt. [ ... ]


Gödör Klub Király utca: 2012. őszétől a Király utcában folytatja a Gödör Klub
admin

Gödör Klub Király utca: 2012. őszétől a Király utcában folytatja a Gödör Klub, előtte nyári fesztivál. Ősztől új helyen, a budapesti Király utcában, a Central Passage-ban folytatja működését a Gödör Klub, amely előtte még közösségi nyaralásra hívja közönségét az agárdi strandra.


Családi nyaralás belföldön
belfoldipihenes.hu

Vége az iskolának elkezdődött a vakáció. A legtöbb család belföldön tervezi a nyaralását, a családos nyaralásoknál fontos szempont a gyerekek elhelyezése, nekik megfelelő programok szervezése. A legtöbb szálloda gyerekkedvezményekkel várja a családokat, van ahol 10-15 éves korig is ingyenes a szállás a szülőkkel egy szobában. A h [ ... ]


Google Play Áruház: Android játékok és alkalmazások letöltése ingyen
admin

Google Play Áruház: Android játékok és alkalmazások letöltése ingyen. Új nevet és kapott az Android Market, a Google online áruháza, ahol már filmeket, zenéket, könyveket is tárolhatnak illetve vásárolhatnak a felhasználók. Az Android Market helyébe lépett Google Play Store változatlanul az androidos alkalmazások gyűjtőhelye marad [ ... ]


Windows Live PLUS! letöltés - Messenger Plus! Live (magyar) letöltés ingyen
admin

Windows Live PLUS! letöltés - Messenger Plus! Live (magyar) letöltés ingyen. Ha te is sokat használod az MSN Messengert, akkor biztosan szükséged lesz a Windows Live Plus kiegészítőre is, melyet természetesen ingyenesen tölthetsz le oldalunkról.


Online nézhető filmek, ingyen! - Filmek nézése ingyen magyarul
admin

Online nézhető filmek, ingyen! - Filmek nézése ingyen magyarul.INGYEN FILM NÉZÉS! - Online nézhető filmek ingyen, magyarul. Mozifilmek online és ingyen, ráadásul teljes képernyős változatban és kiváló minőségben. A kínálat hatalmas, számtalan nagy klasszikust megtalálunk!


Foci EB menetrend 2012 - Foci EB 2012 program, Euro 2012 menetrend
admin

Foci EB menetrend 2012 - Foci EB 2012 program, Euro 2012 menetrend. UEFA Euro 2012 foci EB Lengyelország-Ukrajna menetrend. A 14. labdarúgó-Európa-bajnokságot Lengyelország és Ukrajna közösen rendezi meg 2012. június 8. és július 1. között. Lengyelországban Varsó, Gdańsk, Poznań, Wrocław, Ukrajnában Kijev, Harkiv, Doneck és Lviv városa  [ ... ]


Facebook jelek letöltése: ezek a legmenőbb Facebook hangulatjelek, smiley-k és szimbólumok!
admin

Facebook jelek letöltése: ezek a legmenőbb Facebook hangulatjelek, smiley-k és szimbólumok! A Facebook jeleket már a Facebook chaten is használhatod, ezzel feldobhatod a társalgást a barátaiddal. A Facebook felhasználók tábora egyre bővül, így rohamléptekkel fejlesztik a Facebook közösségi portált. Az újítások elérték a Facebook cha [ ... ]


Facebook bejelentkezés - Facebook.com belépés - Facebook regisztráció
admin

Facebook bejelentkezés - Facebook.com belépés - Facebook regisztráció. A Facebook a világ legnagyobb közösségi oldala, regisztrálj és jelentkezz be Facebook oldaladra a Facebook.com-on keresztül. A Facebook-on már több, mint 900 millió földlakó regisztrált, így a legtöbb barátod már valószínűleg használja a népszerű közösségi s [ ... ]


RTL Klub élő adás - Nézd online az RTL Klub élő műsorait! - Élő online adás RTL Klub
admin

RTL Klub élő adás - Élő online adás RTL Klub - Nézd online az RTL Klub élő műsorait! Ha szeretnéd interneten nézni az RTL Klub élő online adását, kattints ide! RTL Klub élő adás - Nézd online az RTL Klub élő műsorait! - Élő online adás RTL Klub - Interneten nézhető RTL Klub műsorok, videó csatorna.


Online kórházi várólista: 2012. július 1-től indul az online várólista-nyilvántartás
admin

Online kórházi várólista: 2012. július 1-től indul az online várólista-nyilvántartás. Július elsején indul az országos online várólista-nyilvántartási rendszer, amelyen bárki nyomon követheti, hogy különböző műtétekre hányan várakoznak országszerte, az egyes térségekben, illetve adott intézményekben.