2011 október 10. (hétfő) 11:51   
CAFETERIA egyenleg 2015 lekérdezés: OTP / Edenred / Multi-Pay cafeteria kártya egyenleg
Gazdaság

CAFETERIA egyenleg 2015 lekérdezés: OTP / Edenred / Multi-Pay cafeteria kártya egyenleg lekérdezés az interneten. Könnyen és gyorsan megnézheti cafeteria kártyája egyenlegét a cafeteria egyenleg lekérdezés használatával. Jelenleg az OTP, az Edenred és a Multi-Pay bocsát ki cafeteria kártyákat, melyek 2012-től várhatóan cafeteria SZÉP kártyákká válnak majd.

Melyek a cafeteria kártya előnyei?

Gyorsabb, kényelmesebb fizetés az utalványoknál (a kártyát csak le kell húzni), a törvényben rögzített felhasználhatósági korlátokat betartva rugalmas költhetőség a kártya három éves lejárata alatt és díjmentes egyenleglekérdezés éjjel nappal.

Edenred cafeteria egyenleg

Az online kártya ügyintézés szolgáltatás segitségével Ön a nap 24 órájában intézheti kártyás teendőit. A folytatáshoz kattintson ide!

Multi-Pay cafeteria egyenleg

Öt költhető egyenleg egy kártyán: a kártyabirtokos munkavállaló a fizetés során úgynevezett cafeteria kód megadásával eldönti, melyik számlájáról kíván fizetni. Az átutalt havi cafeteria keret két munkanapon belül költhető. A munkáltató az egyszerre öt egyenleget tartalmazó fizető Multi-Pay Cafeteria kártyával le tudja cserélni a körülményes felhasználású papír utalványokat. A folytatáshoz kattintson ide!

OTP cafeteria egyenleg

Egyenleg lekérdezőnk segítségével lekérdezheti egyéni cafeteria számlájának szabadon felhasználható egyenlegét. A folytatáshoz kattintson ide!

Már zsebben az első MKB-s SZÉP Kártya

Ünnepélyes keretek között adták át az elsõ MKB Széchenyi Pihenõkártyát, az idulás után csaknem két hónappal már több tucat munkáltató és szolgáltatási partner csatlakozott a programhoz.

A kártyaelfogadó helyek száma is rohamosan nő, hiszen alig két hónap alatt közel négyszáz szerződött szolgáltató partner csatlakozott a szállodákból, panziókból, apartmanokból, kempingekből és magánszállásokból álló hálózathoz.

A konstrukcióban részt vevő legjelentősebb szolgáltató partnerek között található a Magyarország számos városában szállodákat üzemeltető Hunguest Hotels, valamint a Danubius Hotels szállodalánc. Az eddigi tapasztalatok alapján a kibocsátó ez év végére több mint ezer szerződött partnerre számít, ami pedig a szolgáltatás jövőbeni fejlesztését illeti, készen áll az úgynevezett „többzsebes” lehetőség bevezetésére.

Cafeteria egyenleg 2011 / 2012 - Cafeteria változások 2012-től