2012 január 26. (csütörtök) 17:49   
Citromail bejelentkezés - Citromail.hu belépés, regisztráció
Technika

Citromail bejelentkezés - Citromail.hu belépés, regisztráció - A Citromail az egyik legnépszerűbb magyar email szolgáltatás. A Citromail rendszer immár iPhone-ról és androidos készülékekről is elérhető, a Citromail app ingyenes letöltésével. Emellett 1 millió felhasználó használja a Citromail Közösségi Mappa (Facebook) nevű szolgáltatását.

1 millió aktív Közösségi mappa a Citromail-en

Indulását követően mára több mint 1 millió felhasználó használja a Citromail levelező rendszer Közösségi Mappa nevű szolgáltatását. A szolgáltatás lényege, hogy a felhasználók a beérkező levelei között automatikusan elkülönítve jelennek meg a különböző közösségi oldalak, fórumok értesítőüzenetei.

Érdekes adat, hogy a Citromail.hu felhasználóinak postafiókjaiba 10 perc alatt átlagosan 25 ezer értesítés érkezik csak a Facebookról.

A Citromail már okostelefonokról is elérhető

Újabb mérföldkőhöz érkezett Magyarország egyik legnépszerűbb levelezőrendszere: a Citromail a napokban a kétmilliomodik felhasználóját köszönthette.

Naponta több mint tízezer felhasználó jelenleg okostelefonon keresztül intézi a Citromailes levelezését. Ezért a Citromail rendszer immár iPhone-ról és androidos készülékekről is elérhető, a Citromail app ingyenes letöltésével:

Citromail Apple iPhone változat letöltése:

http://itunes.apple.com/hu/app/citromail/id481007638?mt=8

Citromail Google Android változat letöltése:

https://market.android.com/details?id=hu.sanomabp.citromail

Az alkalmazás jelszavas védelemmel ellátott, egyszerű, gyors és számos praktikus funkcióval ellátott, így személyre szabhatóak a levelezőmappák, a gyors keresőfunkcióval pedig mappa, feladó, címzett, tárgy vagy akár a csatolmány alapján is kereshető egy-egy üzenet, a képcsatolás egyszerű és villámgyors, a levél HTML-nézetben is olvasható, és könnyedén finomhangolhatóak a legkülönbözőbb értesítések.

A Citromail a friss mobilos alkalmazása mellett idén tavasztól a közösségi hálózatok felé is nyitott, amikor beépítette a levelezőrendszerébe a Közösségi mappa funkciót. Ezzel egy áttekinthető könyvtárba rendezte a különböző közösségi oldalak, fórumok értesítőüzeneteit.

A Citromail mobilos alkalmazásáról hasznos összefoglalót találsz itt!

Hogyan lehet átjutni a citromail spam szűrőjén?

Az alábbi videó ezt is megmutatja:

Citromail regisztráció

Az alábbi videó megmutatja, hogyan kell regisztrálni a Citromail.hu rendszerébe:

A Citromail oldalára való belépéshez kattints ide!