2011 október 04. (kedd) 09:38   
FIFA 12 letöltés - FIFA 12 gépigény pc-re, FIFA 2012 demó és kiegészítők
Technika

FIFA 12 letöltés - FIFA 12 gépigény pc-re, FIFA 2012 demó és megjelenés, FIFA 2012 torrent letöltés. Új esztendő, Új Fifa játék! Az EA Sports ezúttal is mindent beleadott, hogy a Fifa 12-ben, egy új szintre emelje a fociszimuláció fogalmát! A FIFA 12 tehát minden platformon FIFA 12 lett, ugyanazzal a küllemmel és technológiával a fedélzeten, különbség maximum az irányítással és egyéb platform-exkluzív tulajdonságokkal kapcsolatban lehetséges.

Az új részben 500 csapat foglalja el méltó helyét az 50 játszható bajnokságban, így minden olyan fontosabb csapat bekerült, akik valamilyen sikert elértek a nemzetközi fociban.

A kommentátori állásban régi ismerősök foglalnak helyet, ismét Hajdú B. István és Faragó Richárd veszi kezébe a mikrofont.

Kreálj saját focistát, akivel aztán lehetőséged van a kezdeti grundfocitól eljutni a legmagasabb szintekig! Ha elég kitartó vagy, akkor akár favorit csapatod légiósává is felfejlődhetsz karaktereddel!

A gyönyörű grafika mellé további opcionális kamerakezelést biztosít nekünk a játék, melynek köszönhetően akár 8 szemszögből is játszhatjuk a játékot. A professzionalizmus csúcsa pedig az Online Multiplayer lehetőségben rejlik, melyben akár 22-en is játszhatunk egy meccsen, csakúgy mint a való életben. A szoftver teljesen magyar nyelvű, így nemcsak a kommentátorok szólalnak meg magyarul, de a teljes menü és szöveges tartalom is lefordítva került be a programba.

Lássuk első ízben a technológiai újdonságokat, mindenek előtt a fizikai motor alapjaiban történt átírását, amely már-már hihetetlen módon növelte a FIFA 12 játékélményét. A pályán ugyanis a játékosok ezúttal szó szerint olyan realisztikusan viselkednek, mintha valóban egy élő közvetítés részesei lennénk. Sokkal valóságosabb lett a futás animációja, de a labdavezetés és a labdakezelés is könnyedebb, hihetőbb lett, mint korábban, eltűntek azok a kontrasztok, amelyek miatt sokszor a fejünket fogtuk a régebbi epizódokban. A fizikai motor változása a leginkább mégis a játékosok egymással szembeni viselkedésében nyilvánul meg. A labdáért tehát ezúttal már valóban test a test ellen fog zajlani a küzdelem, mindez pedig nem olyan erőltetett módon, amint azt megszoktuk. Hihetetlenül mókás tud lenni például, amikor szó szerint tömegszerencsétlenséget okozunk a pálya kellős közepén, méghozzá egyetlen jól irányzott becsúszással. Nem egyszer előfordult velem, hogy egy időben 4-5 focista is a fűben feküdt egy sikeres labdaleszerelést követően, mert – nem fiktív példa – irányított játékosommal becsúszva elgáncsoltam a labdát addig birtokló csatárt, aki ezzel fellökött egy harmadik embert is, míg egy csapattársam mindeközben átesett a korábban földre küldött emberen. Természetesen a bíró ezt ékes sárga, sok esetben – pláne sérülésekkor – piros lappal jutalmazta, méghozzá teljesen jogosan, így amellett, hogy vicces jeleneteket csalhatunk elő a megújult fizikának köszönhetően – ami egyébiránt úgy vettem észre, hogy a labda útjára is pozitív hatással volt – az eredményes mérkőzések érdekében csak okosan használjuk. Folytatás...

FIFA 12 minimális gépigény:

FIFA 12 minimális gépigény:
CPU: CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better), Intel Core2Duo @ 1.8Ghz
RAM: 1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows® Vista / Windows® 7)
VGA: ATI Radeon™ HD 3600, NVIDIA GeForce 6800 GT, Intel’s Sandy Bridge (HD Graphics 2000) and Ivy Bridge (HD Graphics 3000)
DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above)
DX: DirectX® 9.0c
OS: Windows® XP SP2, Windows® Vista, Windows® 7 *
HDD: Approximately 8 GB hard drive space (Depending on the language chosen)
Hang: DirectX® 9.0c Compatible Sound Card
Felbontás: 32 bit **
ODD: DVD-ROM drive
Hálózat: 512Kbps or greater broadband connection for online gameplay
Ajánlott periféria: MS compatible mouse, Keyboard
Megjegyzés: * Note that Windows® 95, Windows® 98, Windows® 2000, Windows® ME, and Windows® NT 4.0 are not supported. ** Please note that 16 bit color is not supported

(gepigeny.hu/konzolvilag.hu/jatekok.hu)

FIFA 12 demó letöltés:

FIFA 2012