2011 október 20. (csütörtök) 11:24   
Freemail.hu bejelentkezés - FREEMAIL belépés: bejövő levelek olvasása
Technika

Freemail.hu bejelentkezés - FREEMAIL belépés: bejövő levelek olvasása a legnagyobb magyar levelezőrendszer segítségével. A Freemail.hu bejelentkezés az általunk regisztrált postafiókunkba a regisztráció alkalmával megadott felhasználónév és jelszó segítségével történik. Ha a Freemail belépés elsőre nem sikerül, akkor valószínűleg elgépeltük a felhasználónevet vagy a jelszót. Ezért újra gépeljük be a korábban megadott adatokat, de fokozottan ügyelve a kis- és nagybetűkre is.

Ha elfelejtettük a felhasználónevet vagy a jelszót, akkor az "Elfelejtett jelszó" linkre kattintva kaphatunk segítséget.

A Freemail teljesen megújult, így már csak az új bejelntkező felületen keresztül lehet elérni. A Freemail szimplára keresztelt új felület azoknak a felhasználóknak szól akik valamilyen technikai okból nem tudják használni a Freemail teljes 2.0 béta felületét. A Freemail szimpla átlátható, egyszerű – szimplán levelezésre használható szolgáltatás.

Milyen szolgáltatásokat nyújt az új Freemail felület?
- levélírás, olvasás, válasz, válasz mindenkinek, továbbítás és törlés, fájlcsatolás 5 MB-ig, piszkozatba mentés,
- saját mappák létrehozása, kezelése, üzenetek áthelyezése,
- címtár (csak levélíráskor jelenik meg).

Kapcsolódó Freemail videó:

A Freemail belépéshez kattints ide: Freemail Szimpla

 

BKV bérletárak 2013: felnőtt bérlet, nyugdíjas bérlet és diákbérletek ára 2013-tól
admin

BKV bérletárak 2013: felnőtt bérlet, nyugdíjas bérlet és diákbérletek ára 2013-tól. Minden BKV bérlettípus ára emelkedik 2013. január 1-től Budapesten. A BKK-tarifák 7,9 százalékos emelésével, valamint a főváros és a kormány forrásainak felhasználásával 2013-ban is finanszírozható marad a budapesti közösségi közlekedés - m [ ... ]