2012 június 01. (péntek) 15:11   
Google Play Áruház: Android játékok és alkalmazások letöltése ingyen
Technika

Google Play Áruház: Android játékok és alkalmazások letöltése ingyen. Új nevet és kapott az Android Market, a Google online áruháza, ahol már filmeket, zenéket, könyveket is tárolhatnak illetve vásárolhatnak a felhasználók. Az Android Market helyébe lépett Google Play Store változatlanul az androidos alkalmazások gyűjtőhelye marad.

A Play Music a Google Music zeneboltot váltja le, a Play Book a Google Books e-book kínálatát veszi át, s a legújabb filmsikereket felsorakoztató videótéka, a Movies helyett pedig a Play Movies lép életbe. Az egyes tartalmi helyek kínálata nem változik, s a meglévő területi korlátozásokat is megtartja a Google, így hivatalosan Magyarországon egyelőre csak a volt Android Market alkalmazások és játékok érhetők el.

Tipp: TOP 20 Android játék és alkalmazás a Google Play Áruházból

Érdemes azonban a jövőben is a leárazásokra, akciókra vadászni az új online áruházban is, hiszen a Google igyekszik még vonzóbbá tenni a váltást a felhasználók körében. A felület természetesen böngészőből is elérhető a https://play.google.com/store oldalon.

Tipp:

TOP 20 Android játék és alkalmazás a Google Play Áruházból

Google NEXUS 7 tablet

 

BKV bérletárak 2013: felnőtt bérlet, nyugdíjas bérlet és diákbérletek ára 2013-tól
admin

BKV bérletárak 2013: felnőtt bérlet, nyugdíjas bérlet és diákbérletek ára 2013-tól. Minden BKV bérlettípus ára emelkedik 2013. január 1-től Budapesten. A BKK-tarifák 7,9 százalékos emelésével, valamint a főváros és a kormány forrásainak felhasználásával 2013-ban is finanszírozható marad a budapesti közösségi közlekedés - m [ ... ]