2011 október 20. (csütörtök) 14:33   
HOTMAIL bejelentkezés - Hotmail.hu belépés, MSN Hotmail.com használata a Windows Live ID segítségével
Technika

HOTMAIL bejelentkezés - Hotmail.hu belépés, MSN Hotmail.com használata a Windows Live ID segítségével - A Hotmail.com bejelentkezés mellett már a magyar nyelvű Hotmail.hu oldalon keresztül is beléphet a Microsoft népszerű email szolgáltatásába. Aki új MSN címet vagy email szeretne készíteni, nem csak a megszokott "@hotmail.com" és a "@windowslive.com" címeken lehet regisztrálni, hanem már az új, "@hotmail.hu" végződéssel is lehet regisztrálni.

A Hotmail népszerűségét a szolgáltatás sebességének, a levélszemét (spam) elleni védelemnek, valamint a általánosan magas fokú biztonságának köszönheti. Az új Hotmail.com funkcióinak köszönhetően a meglévő postafiók tartalma minden eddiginél könnyebben áthelyezhető a Hotmailbe, ami jelentősen egyszerűbbé teszi a felhasználók életét. Nem kell többé külön bejelentkezni a különböző email-szolgáltatásokba, elég egy fiók, egyetlen jelszóval, amely azonnali hozzáférést biztosít a felhasználó teljes levelezéséhez.

Egy hír a Hotmail.hu indulásáról:

Megnyílt a Microsoft Windows Live Hotmail levelezőrendszerének magyar doménnevű.hu végződésű változata. Az angol nyelvű verzióval egyenrangú magyar felhasználói felület a www.hotmail.hu címen érhető el.

Az új levelezőrendszerbe regisztrálóknak most lehetőségük nyílik arra is, hogy meglévő postafiókjuk tartalmát minden eddiginél könnyebben helyezzék át a Hotmailbe. A postafiókok egyesítése után nem kell külön bejelentkezni a különböző emailszolgáltatásokba, elég egy fiók, egyetlen jelszóval, amely azonnali hozzáférést biztosít a felhasználó teljes levelezéséhez - írta közleményében a Microsoft.

"Mindannyian megtapasztaltuk már, milyen az, amikor egy olyan emailcímet akarunk létrehozni, amely már használatban van. Ilyenkor általában egy nehezebben megjegyezhető, a szívünknek kevésbé kedves címet kényszerülünk választani - hangsúlyozta Drajkó László a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, hozzátéve, hogy akik elég gyorsan regisztrálnak, olyan címet hozhatnak létre, amire már régóta vágytak.

A Windows Live Hotmail használói korlátlan levelezési tárhelyet kapnak, miközben több fiókot is egyesíthetnek. A biztonsági beállításoknak köszönhetően a kéretlen levélszemetek sem jelenthetnek problémát. A postafiók mobiltelefonról is elérhető. A Windows Mobile rendszert használó eszközök automatikus e-mail szinkronizálást tesznek lehetővé. Más operációs rendszert használó telefonokról mobilböngészővel, a Nokia Messaging szolgáltatással vagy a Blackberry-ügyfélprogrammal férhetnek hozzá a levelekhez.

A bejelentkezés egyszerűsítése

Elég egyszer létrehoznia hitelesítő adatait (e-mail címét és jelszavát), és ezután bárhol használhatja azokat a Windows Live ID szolgáltatásban. Azt is beállíthatja, hogy a webhely jegyezze meg a hitelesítő adatait.

Windows Live ID azonosítójával bejelentkezhet az MSN Messenger, az MSN Hotmail és az MSN Music rendszerbe, illetve egyéb webhelyekre és szolgáltatásokba! A Windows Live ID azonosító a Passport Network rendszer webhelyein is használható. A Windows Live ID rendszer elérése ingyenes.

Hotmail bejelentkezés

Az MSN Hotmail levelezőrendszerbe ide kattintva léphet be!

Videó az új Hotmail rendszerről:

Gmail belépés, Gmail.com bejelentkezés: miért váltsunk Gmail-ről Hotmailre?