2011 október 06. (csütörtök) 17:31   
Internet Explorer 8 letöltés ingyen vagy Internet Explorer 9 letöltése Windows 7-hez
Technika

Internet Explorer 8 letöltés ingyen vagy Internet Explorer 9 letöltése Windows 7-hez. Tudta, hogy az Internet Explorer 9 böngészőt csak Windows 7-hez tudja használni? Töltse le ingyenesen az Internet Explorer böngésző legújabb verzióit!

A Microsoft szerint igenis szeretik az „explorert” a híres emberek, legalábbis ez derül ki a mostanában megjelenő, 30 másodperces reklámokból. De vajon valóban szeretik, vagy igazából Chrome-ot vagy Firefoxot használnak otthon, és amit igazán szeretnek az a reklámfilmekért kapott gázsi? Ez sosem fog kiderülni, de érdemes megnézni az alábbi videót:


Az Internet Explorer 8 letöltése

Az Internet Explorer 8 böngészőt letöltheti a Windows nyelvével megegyező nyelven, vagy választhatja az angol verziót, amely a Windows XP és a Windows Vista összes verziójával működik.

Internet Explorer 8 letöltés


Az Internet Explorer 9 letöltése - 9 érv az Internet Explorer 9 mellett

Az Internet Explorer 9 biztosítja a legjobb böngészési élményt Windows rendszerben. Íme a legfőbb érvek amellett, hogy még ma letöltse.

  • 1. - Minden szempontból gyors– a hardveresen gyorsított szöveg-, video- és grafikus megjelenítésnek köszönhetően nő a teljesítmény, és a webhelyek úgy használhatók, mint a számítógépre telepített programok.
  • 2. - Korszerű és egyszerű felület– az alapvető kezelőszerveket biztosítja, és a webhelyekre helyezi a hangsúlyt.
  • 3. - Egyetlen kattintással elérheti kedvenc webhelyeit– a Rögzített webhelyek funkcióval kedvenc webhelyeit közvetlenül a Windows tálcájáról elérheti, anélkül hogy előbb meg kellene nyitnia a böngészőt.
  • 4. - Egyesített keresőmező és címsor– egyetlen mező a webhelyek beírására és a keresések indítására.
  • 5. - Újjátervezett Új lap– mostantól gyorsan elérheti a leggyakrabban felkeresett webhelyeket, megnyithatja a bezárt lapokat vagy az utolsó böngészési munkamenetet, valamint InPrivate-böngészést is indíthat.
  • 6. - Integrálódik a Windows 7 rendszerbe– a Snap funkció, a Rögzített webhelyek, a Jump List menük, valamint a miniatűr előkép kezelőelemei révén az Internet Explorer 9 és a Windows 7 együtt a lehető legjobb böngészési élményt nyújtják a Windows platformon.
  • 7. - Jobb bővítménykezelés– A Bővítményteljesítmény-tanácsadó megmondja, ha egy bővítmény lassítja a böngészőt, és lehetővé teszi a bővítmény letiltását vagy eltávolítását, így a böngésző mindig gyors maradhat.
  • 8. - Segíti a személyes adatok kezelését– a Követésvédelem funkcióval korlátozhatja a böngésző bizonyos webhelyekkel való kommunikációját, így adatai titokban maradhatnak.
  • 9. - Rendben tartja a letöltéseket– a Letöltéskezelő nyomon követi az internetről letöltött fájlokat, értesíti Önt, ha egy fájl esetleg káros lehet, valamint lehetővé teszi a letöltések szüneteltetését és újraindítását is.

Internet Explorer 9 letöltés