2012 január 26. (csütörtök) 17:12   
Windows Live Messenger, MSN 2011-2012 letöltés ingyen - MSN 2011 letöltés (magyar nyelvű)
Technika

Windows Live Messenger, MSN 2011-2012 letöltés ingyen - MSN 2011 letöltés (magyar nyelvű). A Windows Live Messenger 2011, vagyis az MSN letöltés nagyon népszerű, magyar nyelven is sokan szeretnék letölteni a netről. MSN Live 2011-2012 letöltés, Messenger beállítások és tanácsok a használatához.

MSN letöltés, mindig a legújabb, legfrissebb Messenger kiadás: Windows Live Messenger 2011, MSN letöltés - Windows Live Messenger 2011 (magyar nyelvű).

Windows Live Messenger 2011

A Windows Live Messenger 2011 az egyik legnépszerűbb azonnali üzenetküldő program. A szoftvert a hagyományos szöveges üzenetküldés mellett videó beszélgetések és konferenciák lebonyolítására is használhatjuk, valamint a szöveges üzeneteinket feldobhatjuk különböző hangulatjelekkel is. Emellett küldhetünk partnerünknek adatokat, képeket, videókat és zenéket is, valamint online játékokkal is játszhatunk. A Windows Live Messenger felülete könnyedén testre szabható, felvehetünk a hangulatunkhoz igazodó képeket vagy rövid videókat, és egyedivé tehetjük a beszélgetési ablak színét és megjelenését is.

A Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta: „Úgy terveztük meg a Windows Live Essentials 2011-et, hogy az felhasználóink számára még egyszerűbbé tegye azokat a dolgokat, amelyekkel számítógépükön leggyakrabban foglalkoznak. A Windows és a Windows Live kombinációja - az Internet Explorer 9 béta verziójával kiegészülve - teljes felhasználói élményt ad, olyan online szolgáltatásokkal köti össze a Windowst, amelyeket ügyfeleink előszeretettel használnak. Elsődleges célunk, hogy az 500 millió Windows Live felhasználó számára a legjobb megoldásokat nyújtsuk. Odafigyeltünk arra, hogy mik azok, amelyeket a felhasználóink szeretnének, és ezek alapján fejlesztettük ki a Windows Live Essentials 2011-es verzióját.

A Windows Live Essentials 2011 számos frissítést tartalmaz:

• Integrált Facebook Chat a Windows Live Messengerben: A felhasználók most egy helyen cseveghetnek összes barátjukkal. A Messenger kívánság szerint értesíti őket, ha valamelyik ismerősük bejelentkezik a Facebookra vagy a Messengerbe.

• Galéria keresése előnézet: A többszörös szűrő lehetővé teszi, hogy a felhasználók jobban rendszerezzék fotóikat és könnyebben megtalálják az éppen keresetteket.

• Bing Maps integráció: A Fotótár magába foglalja a Bing Mapset, a Microsoft térképszolgáltatását is, így mostantól a térképen könnyen megjelölhető, hogy az adott fotó hol készült.

• Flickr Video integráció: A flickr felhasználói mostantól videókat is feltölthetnek fiókjukra.

• Gyorsabb Messenger: A bejelentkezéshez szükséges idő, a kontaktok frissítése és az animációk megjelenítése sokkal gyorsabb, mint a Messenger előző verziójánál.

• Hatékonyabb videocsevegés: Azzal, hogy a videokártyát is munkába állítja, a videocsevegés funkció mostantól 30%-kal kisebb mértékben veszi igénybe a processzort, mint a korábbi verzió.

• Fejlett arcfelismerés: A Fotógaléria arcfelismerője fejlettebb és gyorsabb lett.

• Nagyobb felbontású és jobb minőségű filmek feltöltése: A korábbi 480x320 mellett most már 640x480 képpont felbontású videók is feltölthetők a SkyDrive-ra, ráadásul a korábbinál nagyobb bitrátában.

• Jobb integráció a különböző Office alkalmazásokkal: A Szerkesztő pontosabban megőrzi a Word-ből vagy más Office-alkalmazásokból kimásolt tartalmak formátumát.

• A Gmail jobb kezelhetősége: A Mail automatikusan megfelelően kezeli a Gmail 'Spam' és 'Kuka' mappáit.

• Hotmail.hu: A Mail teljes mértékben kompatibilis a hotmail.hu webes levelezővel is.

• Gyorsabb webes szűrés: a Családbiztonság szűrő 35%-kal gyorsabb lett, mint az előző verziója.

Tipp: Windows Live PLUS! letöltés

Windows Live Messenger 2011 letöltéséhez kattints ide!